Bloggare som säljer ut sig till Tradevenue

Eftersom jag har njutit av ledigheten och inte ägnat så mycket tid åt att skriva och läsa bloggar, fick jag reda på först häromdagen att både Miljonär innan 30 och Aktiepappa har beslutat sig för att flytta sina bloggar till Tradevenue.

Som läsare av dessa båda välskrivna bloggar respekterar jag såklart deras beslut, men tycker att det är synd eftersom jag inte tycker om Tradevenue alls. Det är jobbig design, irriterande reklam och störande att man måste logga in för att kommentera. Det är inte särskilt stor chans att jag fortsätter läsa bloggarna där.

Jag följde tidigare Fantastiska Farbror Fri, en annan intressant blogg på samma tema, men när han flyttade bloggen till Tradevenue slutade jag läsa även den.

Att döma av kommentarerna på ovan nämnda bloggar är det inte bara jag som är negativt inställd och jag tror att dessa bloggare kommer att tappa betydande mängder av sin läsekrets. Hoppas att det är värt pengarna.

Det är nästan lite skönt att jag inte har så många läsare eller tjänar några pengar på min blogg. Då kan jag blogga när jag vill, skriva om vad jag vill och undvika plattformar som Tradevenue. Några pengar får jag nog inte möjlighet att tjäna, men det kanske är lika bra.

8 reaktioner på ”Bloggare som säljer ut sig till Tradevenue

 1. Instämmer. Det roliga med att blogga försvinner med tradevenue. Är själv lite tveksam till att ha AdSense på min blogg men man är ju glad för alla bäckar små. Men tradevenue skulle aldrig bli aktuellt.
  Lägger upp dig på min blogglista.

  Gilla

  1. AdSense är en helt annan sak tycker jag.

   Tack för uppläggning på
   listan, jag ska göra samma sak med din blogg när jag sitter vid datorn nästa gång. Skriver från telefonen nu.

   Gilla

 2. Hej Kaizenliv. Tråkigt att du känner så. Jag hoppas dock att du ger Tradevenue en chans för de har verkligen jobbat med sin plattform. Jag delade förut din uppfattning men sedan de gjort om plattformen tycker jag den blivit bra. Hade såklart inte flyttat annars. Testa och läs ett av våra inlägg och se om det verkligen är så stor skillnad?

  Aktiepappa – en blogg om ekonomi och aktier

  Gilla

  1. Okej, jag ska ge det en chans. Jag tycker ärligt talat att din blogg är bra innehållsmässigt. Men det är ett tråkigt beslut att byta till Tradevenue, det står jag fast vid.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s