Första tiden i nya arbetsrollen

Som nämnt i inlägget Befordran och löneförhöjning har jag fått mer ansvar på jobbet. Det har gått två veckor – två intensiva, upptagna och långa veckor – och trots all förändring känns det väldigt kul med det nya ansvar jag har fått. I början av året var jag ny på företaget och vilsen i alla rutiner, men nu lär jag upp de nya. De ser upp till mig, kommer med frågor och jag tar beslut och delegerar arbetsuppgifter. På ett sätt kan man säga att jag känner mig mindre som ett barn och mer som en vuxen.

Min sambo har haft ett extrajobb ett tag, som hon inte riktigt trivs på längre. På senaste tiden har hon sökt en hel hög med andra jobb. Idag fick hon reda på att hon blir anställd på ett stort och bra företag, i alla fall ett tag framöver, och jag är så glad för hennes skull.

Hela luften är alltså fylld med förändring och (positiv?) stress här hemma. Ihop med den stora flytten som närmar sig är det mycket som ska jongleras och planeras. Men det är steg som tas på vägen mot ett lyckligare och tryggare liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s