Håller i pengarna några dagar till

Ungefär 10 000 kr från CSN in på bankkontot satt fint så här i slutet av september, även om större delen av det är lån som jag en gång måste betala tillbaka. Men inte trodde jag att jag skulle få mer pengar! Jag hade glömt bort att jag jobbade lite i augusti, så det kom 3 200 från mitt ena sommarjobb och 1 600 kr från det andra.

Jag har knappt köpt några aktier sedan i våras, för alla sparpengar har gått till att säkerställa att jag skulle ha råd med långresan till USA. Men nu börjar det likna en vettig buffert på sparkontot igen.

Eftersom det ser ut som att vi kommer att flytta ganska snart håller jag i pengarna ett litet tag till. Om man får nytt hyreskontrakt snabbare än man hinner säga upp det gamla kan det hända att man får betala dubbla hyror. Det har hänt mig förut, det är inte alls roligt när extra tusenlappar bara försvinner men då är det skönt att i alla fall ha på kontot att ta av.

Det verkar som att vi ska få besked i slutet av veckan från hyresvärdarna, och det pekar faktiskt mot att vi äntligen får ett nytt kontrakt. Men än så länge får jag vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s