Letar hyreskontrakt varje dag

Sedan några månader tillbaka är sambon och jag inne på bostadsförmedlingens hemsida varje dag och tittar efter lägenheter. Vi har kommit överens om att vi gärna hyr bostad i flera år till, om vi hittar en hyreslägenhet vi kan trivas i. Och vi har inte så höga krav, mest att lägenheten ska ha fler rum än ett och inte ligga i en orolig stadsdel. Det kommer att bli lätt att lägga undan stora summor pengar så fort vi börjar jobba heltid och fortsätter att leva mer eller mindre som förut.

Köpa bostad blir det nog tal om någon gång i framtiden, men så länge vi kommer över en trevlig hyreslägenhet dröjer det nog ett antal år. Trots det – tack till er som kommenterade det förra inlägget och bidrog med värdefulla tankar och tips när det väl är dags att köpa.

På senaste tiden har jag känt mig lite stressad och nedstämd och jag tror att det till stor del är på grund av att jag skadat mig och inte kan ägna mig åt att springa varje dag som förut. Speciellt fram tills för några dagar sedan var jag orolig över hur länge jag skulle behöva avstå från löpningen och tappa formen som jag byggt upp under lång tid. Det känns lite bättre nu när jag köpt gymkort och kan konditionsträna på crosstrainer. Igår körde jag en halvtimme och kände inte av något obehag, så ikväll ska jag till gymmet igen och se hur dagsformen är. Jag får jobba sakta framåt även om det är tråkigt.

2 reaktioner på ”Letar hyreskontrakt varje dag

  1. Ta det lugnt med träningen om du är skadad, och du kommer snart att känna dig bättre. Det är bara naturligt att humöret går upp och ner. Fokusera på framtiden och känn dig säker på att allt ordnar sig till det bästa.

    Gilla

    1. Tack för en omtänksam kommentar. Nu när jag har börjat träna på gym känns det lite bättre. Jag blir mest ledsen av att inte få röra på mig. Det blir nog ytterligare någon veckas vila från löpningen men det känns uthärdligt nu. Visst ordnar sig allt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s