Juli är över

Juli är redan över. Trots att jag har jobbat heltid inom vården och ytterligare timmar på min andra arbetsplats, känns det som att jag har varit ledigare än någonsin. Jag har hunnit träffa släkt och vänner och bara vara hemma och slappa. Jag skulle gärna göra det oftare, men nu är det snart bara ett år kvar av min utbildning. Det är väl bara att köra hela vägen in i kaklet och äntligen ta den där examen!

För femte månaden i rad slog jag personligt rekord i att springa långt på en månad. Som tur är har jag fortsatt hålla mig skadefri och verkligen kunnat hålla ett snitt på ungefär en mil om dagen. Det är dessutom den första månaden jag kommit över 300 km och jag känner mig starkare och snabbare än någonsin.

Löpta kilometer.png

2 reaktioner på ”Juli är över

  1. Det där är grymt bra! 30 mil i månaden är respekt! För egen del brukar jag se 20 mil i månaden som ett bra mål, men oftast slutar jag på 16-18 mil. Förutom närmare Göteborgsvarvet, då det blir många långrundor. 🙂

    Gilla

    1. Tack! Som man kan se i diagrammet låg jag snarare på 20 mil en vanlig månad fram till just Göteborgsvarvet, först efteråt vågade jag skruva upp mängden och på sommaren har man ju oftast mer tid att springa. Jag ska tävla på 10 km och halvmaraton i höst, och jag räknar med att sänka mina personbästan en bit.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s