Hemma från mässan

Så har jag och sambon kommit hem från mässan där vi stod med vårt lilla företag över helgen. När man bara är två personer i en nystartad, slimmad verksamhet kräver en sådan sak en massa planering. Vid sidan av heltidsstudier och våra andra jobb tog det verkligen musten ur oss. Jag tror det var länge sedan vi båda var så slutkörda samtidigt!

För min del har de senaste två veckorna varit helt och hållet fullbokade från åtta på morgonen till nio på kvällen varenda vardag och det mesta av helgerna. Att leva som jag lär, och ha tid för återhämtning och avkoppling, har med andra ord inte varit helt lätt. Men det är svårt med så mycket spännande som händer runt omkring en. På senaste tiden känns det som om jag bara har kastat mig in i saker och lyckats hålla mig flytande. Jag kommer ut på andra sidan, andfådd men med ett leende på läpparna.

En annan spännande sak märkte jag nyss, när jag loggade in på Avanza. Mitt portföljvärde är uppe i 245 093 kr. Mindre än 5 000 kr kvar till kvartsmiljonen. Ska man fira det på något sätt, eller är portföljen alltför mager ännu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s