Nytt jobb!

Det var ett litet tag sedan jag skrev om vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden, men det är sannerligen en hel del.

Det viktigaste är att jag har fått ett nytt jobb! Jag skriver inte precis vad det handlar om på bloggen, men det ligger mer i linje med vad jag studerar än vad jag jobbade med tidigare. Det är mycket närmare till arbetsplatsen och möjlighet att arbeta längre sammanhängande pass utan att pendlingen tar upp en stor del av tiden. Dessutom går inte helgerna åt till jobb på samma sätt som innan.

Det är en stor möjlighet och ett viktigt steg i karriären för mig, en hel del nya och spännande utmaningar och en chans att hämta en stor mängd kunskap som är svårt att lära sig i skolan. Hela förra veckan gick åt till utbildning för alla nyanställda, och parallellt med de vanliga högskolestudierna har varje dag varit uppbokat mellan åtta på morgonen och nio på kvällen. Jag har hunnit träna lite, men inte slappna av särskilt mycket. Så den här helgen kom välbehövligt. Idag har jag inte ägnat mig åt något annat än att koppla av, städa och lyssna på musik.

Nästa vecka lär bli lika intensiv och till helgen ska sambon och jag dessutom åka till en annan stad och jobba med vårt lilla företag. Så det gäller att njuta av helgen nu. Allt har gått fort, och trots en intensiv vecka är jag fylld av glädje.

Som vanligt under hektiska perioder har bloggande fått stå tillbaka, och så även läsande av andra bloggar. Jag ska ögna igenom mina favoritdelar av bloggosfären och se vad folk har skrivit om. Vi hörs så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s