Jag bromsar i tid och tar helg

Den här veckan har varit produktiv, med hårda studier. Jag har dessutom hunnit med två träningspass och jobb två kvällar av fyra.

När jag steg upp i morse var bara en liten del av förmiddagen schemalagd. Resten av tiden är ju en bra möjlighet att läsa igenom all kurslitteratur en gång till. Det är en hel del att läsa.

Men idag var det svårt att ta sig i pluggkragen. Till och med att gå upp ur sängen tog emot lite. När jag kom hem tidigt på eftermiddagen skulle jag ut och springa en runda för att ha det avklarat inför resten av dagens studier, men det blev inte så långt som jag hade planerat eftersom jag var trött. Jag har tränat flitigt hela sommarne, men jag kanske har trappat upp träningsmängden för snabbt och jag borde förmodligen köra på enbart lätta pass hela nästa vecka.

Jag är inte dummare än att jag förstår vad min kropp försöker säga till mig. De här två första veckorna på utbildningen har inneburit många nya intryck, tidiga morgnar och sena kvällar. Hjärnan orkar inte hur mycket som helst och då gäller det verkligen att sakta ner i tid.

Jag avslutar studierna klockan fyra på fredagseftermiddagen och känner mig nöjd med veckan. Ikväll ska vi träffa några goda vänner, sitta med en drink och bara prata och skratta. Min sambo åker iväg lördag till söndag och hur mycket jag än gillar att vara med henne ska det blir skönt att få vara ensam hemma en kväll. Jag lovar att ta det så lugnt jag kan, det både behöver och förtjänar jag.

Ha en trevlig helg i cyberrymden och på jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s