Välkommen till bloggen

Vilken högtidlig känsla – det allra första inlägget på denna nya blogg. Alla som läser detta ska veta att jag är full av idéer, och det är svårt att veta var man ska börja. Men jag tänkte i alla fall presentera mig så gott det går, för att alla läsare ska få en något så när bild av vem som ligger bakom alla texter.

Jag är en student, född i början av 1990-talet, som pluggar till civilingenjör på en av landets större tekniska högskolor. När detta skrivs är jag i skiftet mellan kandidat- och masterdel av programmet och har således två år kvar till examen. Jag har många fritidsintressen, de viktigaste är musik och löpträning, men de kommer definitivt att avhandlas i senare inlägg på bloggen.

Precis som det står på förstasidan, så är själva tanken med bloggen att fungera som en stor bank med inspiration till positiva förändringar i bloggförfattarens och läsarnas liv. Denna bank ska byggas på såväl från min sida som från läsarna. I takt med att fler läsare hittar till bloggen, ökar förhoppningsvis mängden värdefull input som hjälper bloggen att växa och färdas i den riktning som garanterar största möjliga inspiration till flest läsare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s